Square
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kerstconcert op de Zondagochtend Christmas & More

12 december - 11:30 - 12:30

€14

Sparkling Christmas concert van Angels Rule

Op 12 december 2021 om 11.30 uur is de vocalgroup Angels Rule te zien en te horen met een ‘unplugged’ Sparkling Christmas concert in het Franz Pfanner Huis, Park Klein Vink in Arcen. Op het programma staan Kerstklassiekers en minder bekende Kerstsongs. Daarnaast wordt het programma aangevuld met prachtige luisterliedjes.

De groep Angels Rule werd in 2008 opgericht en bestaat uit vocalisten Anneke Miggiels, Caroline Ermers, Marlies Driessen en Roel Verheggen. Vaste pianist is Robert Lemmens.

Het repertoire bestaat voornamelijk uit pop-, musical- en gospelsongs waarbij de prachtige meerstemmigheid kenmerkend is voor Angels Rule. De arrangementen daarvoor worden veelal zelf gemaakt.
In de afgelopen jaren gaf Angels Rule vele concerten. Zo was de groep onder andere te horen tijdens het Rozenfestival in Lottum en de Rabo Music Sensation in Boxmeer. Hun Sparkling Christmas Kerstconcerten zijn al jaren een begrip in de regio Boxmeer met steevast uitverkochte za-len. In de tijd dat Roel dirigent was in Arcen trad Angels Rule ook op met de Koninklijke Harmonie van Arcen en de Gemengde Zangvereniging Arcen.

Vorig jaar werd Angels Rule uit honderden aanmeldingen via audities geselecteerd voor deelname aan het programma “We Want More” op SBS6. Ze gooiden hoge ogen en ontvingen veel complimenten van jury-leden Henk Poort, Davina Michelle, Ali B en Trijntje Oosterhuis.
Hun filmpje van deelname werd op social media ruim 1,5 miljoen keer bekeken! In september 2020 startte hun eerste theatertour ‘Wings’, waarmee een lang gekoesterde wens in vervulling ging.

Coronamaatregelen concert
Het concert kan met een geldig coronatoegangsbewijs zonder beperking van het aantal bezoekers worden gehouden. We willen echter de 1,5 meter handhaven. Hierdoor kunnen maximaal 40 bezoekers het concert bijwonen. Als bijna alle plaatsen voor het concert van 11.30 uur vooraf zijn gereserveerd, dan kan afhankelijk van het aantal vervolgaanmel-dingen het concert om 13.30 uur herhaald. Het concert duurt 1 uur. Er is geen pauze met een kop koffie/thee. Mocht het kabinet op 3-12 de maatregelen aanscherpen, dan is de kans aanwezig, dat het concert uitgesteld moet worden. Advies is tijdig te reserveren via reserve-ren@franzpfannerhuis.nl

Gegevens

Datum:
12 december
Tijd:
11:30 - 12:30
Kosten:
€14
Evenement Categorie:
Site:
www.franzpfannerhuis.nl

Organisator

Franz Pfanner Huis
E-mail:
franzpfannerhuis@home.nl
Site:
www.franzpfannerhuis.nl

Locatie

Franz Pfanner Huis, Park Klein Vink, Arcen
Klein Vink
Arcen, Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
077-4732279
Site:
www.franzpfannerhuis.nl